Ga naar hoofdinhoud
30 jaar chiropractie den bosch
In februari 1992, begonnen Monique van der Marck en Nicoline Lambers samen Chiropractie Den Bosch aan de Maaspoortweg.

Nu 30 jaar later is de praktijk een begrip voor mensen uit de hele regio met een diversiteit aan klachten in het bewegingsapparaat. De praktijk is met de tijd altijd mee gegaan. Dat getuigt door de verandering van logo en de uitgebreide verbouwing in 2014.
In 2019 werd de samenwerking met Segers Chiropractie gestart en inmiddels is de fusie een feit. In 2021 werd daarom de naam veranderd in Rugzorg Chiropractie Den Bosch. Met dit samengaan biedt de praktijk meer kennis en behandelmogelijkheden voor iedereen met klachten in de nek en rug. Maar ook klachten in de schouders, heupen, armen en benen kunnen door onze chirorpactoren behandeld worden.
Omdat we zowel praktijken in de wijken Zuid en Maaspoort hebben, is het voor iedereen makkelijk om naar één van deze locaties te komen voor behandeling. Tevens zien wij patiënten uit de hele regio van Waalwijk tot Oss en Geldermalsen tot Best en soms van nog verder weg.
Ik loop al jaren bij Rugzorg, ben al onder behandeling geweest bij Monique, Héloïse, Linda en Menno. Niets dan lof, ik heb er altijd baat bij!! Deskundige behandelaars en zeer vriendelijke, goed bereikbare praktijk!!
Meer dan 5 sterren waard!!
Wilma Boeijmeer

Ons team bestaat uit 6 kwalitatief goed opgeleide en gemotiveerde chiropractoren. Zij hebben naast de algemene kennis, ook allemaal een eigen specialisme en interesse. Dat waarborgt dat er altijd een chiropractor is die jouw klachten kan onderzoeken en behandelen. 

Er zijn nog steeds patiënten die vanaf het begin al bij ons komen. Sommige komen om de paar maanden vanwege onderliggende klachten. Anderen komen alleen wanneer de klachten weer op spelen. Graag willen wij alle patiënten die in de loop der jaren in onze praktijk behandeld zijn van harte bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. 

Al jaren zeer tevreden over de praktijk en de chiropractoren. Ik kan altijd snel terecht als het weer eens mis is en het resultaat is haast wonderlijk goed.
Monique Doomernik