The Body Practice

The Body Practice Logo.png

Wij hebben een aantal weken geleden een heel leuk kennismakingsgesprek gehad met Lisa Huiskamp van The Body Practice. Het leek ons een leuk idee om haar te vragen om regelmatig via onze blog informatie met onze patiënten te delen over voeding en een gezonde leefstijl. 

Hieronder een introductie:

 

Wie is Lisa Huiskamp?

Ik ben Lisa Huiskamp en heb een eigen praktijk genaamd The Body Practice in Den Bosch. Als voedingsdeskundige en leefstijlcoach begeleid ik cliënten bij het behalen van hun doelen op het gebied van gezondheid. Ik doe dit aan de hand van drie pijlers: voeding, lichaamsbeweging en balans. Ik ben van mening dat een gezond en fit lichaam het allerbelangrijkste is. Het stelt je in staat om alles uit het leven te halen wat erin zit. Ik geef met mijn bedrijf persoonlijke begeleiding, groepsbegeleiding, workshops en voorlichtingen en daar haal ik enorm veel plezier uit. Het is telkens weer zo speciaal om iemand te mogen helpen om zijn/haar doelen te behalen en te zien hoe waardevol de veranderingen zijn die iemand doormaakt. Dát is waar ik het voor doe! Daarnaast prijs ik mezelf gelukkig dat ik voor mijn werk zoveel tijd in de keuken mag doorbrengen om heerlijke en gezonde recepten te creëren. Dat is namelijk één van mijn grootste hobby’s!  Maandelijks ga ik mijn kennis over voeding en een gezonde leefstijl met jullie delen op dit blog. 

Lisa Huiskamp.jpg

Voor meer informatie over mijn begeleiding en bedrijf kun je een kijkje nemen op mijn website: www.thebodypractice.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je me ook altijd bellen op 06 12 83 25 82 of mailen naar info@thebodypractice.nl

 

Posted on December 22, 2017 .