Test jouw kennis met The Body Practice gezondheidsquiz!

Er wordt enorm veel gezegd en geschreven over gezonde voeding en een goede gezondheid in het algemeen. Maar wat is nou echt gezond en wat niet? En hoe behaal je jouw optimale gezondheid?

Wetenschappers doen dagelijks onderzoek naar hoe wij onze optimale gezondheid kunnen behalen. Helaas is niet alles wat je leest (bijvoorbeeld online of in tijdschriften) gebaseerd op deze kennis en dit kan heel verwarrend zijn. Je doet er goed aan om altijd kritisch te blijven en te luisteren naar je eigen lichaam. Wat voor de één werkt hoeft niet per definitie ook voor jou te werken. Bovendien gaan er veel fabels de rondte zoals ‘na 20:00 eten maakt je dik’. Het is daarom geen overbodige luxe om in staat te zijn de fabels van de feiten te onderscheiden. 

Hoe is het gesteld met jouw kennis  over voeding en gezondheid? Test het met de gezondheidsquiz van The Body Practice. Ben jij een gezondheidstopper of -flopper? Als je de test maakt, maak je kans op € 50 korting op de begeleiding van voedingsdeskundige en leefstijlcoach Lisa Huiskamp. Zij kan je helpen om de fabels van de feiten te onderscheiden en een gezond en fit lichaam te creëren.

Posted on April 3, 2018 .