skip to Main Content

Eindelijk van die nare rug-, nek- en schouderklachten af.

Rugzorg Chiropractie Den Bosch mag weer open.

Rugzorg Chiropractie Den Bosch viert feest. Na lange tijd mag de praktijk vanaf vandaag voor het eerst, onder haar nieuwe naam, weer open. Door de enorme druk op zorgmedewerkers, het vele thuiswerken, de lockdownstress en het gebrek aan beweging smeekten steeds meer mensen om hulp. Het team van Rugzorg Chiropractie Den Bosch biedt essentiële zorg om blijvende schade aan lichamen van mensen met rug- of nekpijn te voorkomen. Als eerste mogen overbelaste zorgmedewerkers naar binnen.

Zo ook Laura, verpleegkundige bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis: “In de afgelopen weken zijn mijn rug-, nek- en schouderklachten verergerd. Andere oplossingen waren er niet, dus bleef ik er mee rondlopen. Ik sta te trappelen om woensdag geholpen te worden zodat ik mijn patiënten straks weer de zorg biedt die ik graag geef.”

En Linda, IC-verpleegkundige i.o. / anesthesiemedewerker: “Na verloop van tijd gaan mijn spieren in mijn nek en rug vastzitten waardoor ik klachten krijg. Wanneer ik om de 2-3 maanden naar de chiropractor ga wordt dit voorkomen. Nu door corona is mijn afspraak eind december komen te vervallen. Door mijn werk op de IC waar ik regelmatig (Covid) patiënten moet tillen en/of draaien heb de afgelopen weken veel last van hoofdpijn gehad. Dit is het gevolg van de nek en rugklachten.”

Begin dit jaar fuseerden de bekende praktijken Segers Chiropractie en Chiropractie Den Bosch. Door de coronamaatregelen mochten ze niet eerder open. Met dit samengaan biedt Rugzorg Chiropractie Den Bosch een oplossing voor iedereen met wervelkolom gerelateerde klachten. Van baby tot hoogbejaard, van thuiswerker tot topsporter. Door de samenwerking combineert de praktijk de expertise van zes universitair geschoolde chiropractoren op twee locaties. Hierdoor is er geen wachttijd voor nieuwe patiënten en zijn we altijd goed bereikbaar. Doordat de praktijken in de wijken Zuid en Maaspoort zijn gelegen, is de dekking voor heel Den Bosch gegarandeerd.

Uw lichaam verdient gespecialiseerde zorg

“We kregen regelmatig patiënten huilend aan de lijn om toch behandeld te worden. Vol verdriet moesten we telkens opnieuw nee zeggen tegen deze schrijnende verzoeken. Daarom zijn we extra blij weer te starten.”, aldus mede-eigenaar Monique van der Marck. In Nederland hebben 2 miljoen mensen last van rug- of nekpijn die door een chiropractor behandeld kan worden.

“Wij geloven in zorg op maat. Naast onze eigen ervaring en kwaliteit, maken we, als nodig gebruik van de expertise van andere zorgspecialisten. Denk hierbij aan onze collega-behandelaars zoals een huisarts, fysiotherapeut en podotherapeut. Zo komen we samen tot een effectieve en duurzame oplossing”, vult eveneens eigenaar Menno Segers aan.