Skip to content

Ervaringen

Wij hechten veel waarde aan uw mening. Bent u tevreden of juist niet? We horen het graag.

Altijd weer verbaasd, al na één behandeling

Erfelijk belast met scoliose en inmiddels ook artrose heb ik steeds weer heel veel baat bij de behandelingen. Gemiddeld 2 á 3 maal per jaar laten mijn gewrichten en spieren weten dat het tijd wordt voor de chiropractor…. Meestal is dat niet in één behandeling verholpen maar het lukt Monique altijd weer dat ik al na de eerste behandeling heel veel baat heb en in de regel is na nog een behandeling een week later, de pijn weer geheel verdwenen.

Deskundige behandeling met resultaat!

Al meer dan 10 jaar zorgt Rugzorg Chiropractie ervoor dat mijn rug pijnvrij en soepel blijft. Ik kwam met een hernia en ik kon geen stap verzetten. Nu kan ik alles weer doen. Met af en toe een ‘onderhoudsbehandeling’ gaat het prima.

Héél goede behandeling en begeleiding

Ik ben eerst één keer bij een andere chiropractor geweest. Vergeleken met jullie was dat een ramp. Qua organisatie, behandeling, alles. Snel geld verdienen en vlug thuis. Jullie nemen de tijd. En dat loont want ik was een heel eind van mijn klachten af tot corona roet in het eten gooide. Vlug weer open gaan!

Voor mij de oplossing!

Ooit zei de fysio je moet maar met de pijn leren leven. Ik kreeg toen het advies probeer chiropractie. Na wekenlang behandelingen gehad te hebben, is de pijn nu weg. Na 8 a 10 weken voel ik dat het weer vaster gaat zitten en dan ga ik voor een “onderhouds” behandeling en kan ik er weer tegenaan.

Helemaal top. Ik raad het iedereen aan

Vriendelijk ontvangen worden is heel belangrijk. In de 30 jaar dat ik client ben, heb ik nog nooit ervaren dat de vriendelijkheid ontbrak. Kundige mensen, duidelijkheid en begripvol behandelen staat boven aan. In een woord Top. De behandelingen zijn erg prettig en geven mij zeker verbetering.

Van huilbaby naar tevreden baby, super goed dus

Mijn baby bleef maar huilen, sliep erg slecht, overstrekte constant en was erg gespannen. We waren al bij 2 osteopaten geweest, maar dat hielp niet. Gelukkig kon ze snel terecht en doormiddel van 6 behandelingen is langzaam onze dochter een tevreden meisje geworden. Ze had een te hoge spierspanning en die heeft de chiropractor weggehaald op een milde manier. Ik ben opgelucht en blij!

Een fijner leven gekregen

Na ruim 2 jaar in het besef dat mijn bewegingsvrijheid voorgoed minder was geworden, las ik een artikel van deze chiropractor. Direct een afspraak gemaakt en direct al na de eerste behandeling een opzienbarende verbetering! Nadien wat ‘onderhoudsbeurten’ en ik moet zeggen dat ik oh zo blij ben dat ik die eerste stap gezet heb.

Mijn klachten zijn beduidend verminderd

Een aantal jaar geleden ben ik behandeld voor mijn onderrug en linkerschouder. Tot op heden geen last meer. In het najaar van 2020 behandeld voor spanningshoofdpijn en tot op heden is het acceptabel.

Uitstekende Chiropractie

Heb hele goede ervaring. Wordt goed naar je geluisterd en daarna goed behandeld. Ook zijn ze goed bereikbaar en leuk personeel aan de balie. Een echte aanrader en mensen met klachten zullen zeker verlichting vinden in hun klachten. Top Chiropractor.