Skip to content

De week van 17 tot en 23 april staat bij ons in het teken van sportblessures en de preventie hiervan.

Als sporter vraag je veel van je lichaam. Wanneer je lichaam niet optimaal functioneert kun je klachten en blessure ontwikkelen. Heb jij last van terugkerende blessures of blessures die niet over gaan. Plan dan je gratis sportcheck in deze week.

De plek waar de pijn zit is niet altijd de bron van het probleem. Daarom zijn oefeningen vaak niet voldoende. Chiropractie richt zich op het opsporen van het oorspronkelijke probleem en pakt dit aan. 

Herken je dit: 

  • Terugkerende blessures
  • Klachten bij langduriger sporten
  • Een klein pijntje dat steeds heftiger wordt of telkens terugkeren?
  • Achteruitgang van prestaties

Direct een afspraak maken

Gratis sportcheck in Den Bosch

Omdat chiropractie nog lang niet bij iedereen bekend is voor de behandeling van sportblessures, bieden wij in de week van 17 t/m 23 april de mogelijkheid om uw klachten en/of blessures vrijblijvend met één van onze chiropractoren te bespreken tijdens een gratis sportcheck. Na een gesprek en houding- en bewegingsanalyse kan de chiropractor bepalen of behandeling voor jou zinvol is of niet. 

Wil je een gratis sportcheck? 

Blijf niet langer rondlopen met klachten en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis sportscheck met een van onze chiropractoren. Dit kan telefonisch of via het onderstaande contactformulier. We helpen je graag.

Direct een afspraak maken