Skip to content

Last van klachten bij sporten?

Als sporter vraag je veel van je lichaam. Wanneer je lichaam niet optimaal functioneert kun je klachten ontwikkelen. De plek waar de pijn zit is niet altijd de bron van het probleem. Daarom zijn oefeningen vaak niet voldoende. Chiropractie richt zich op het opsporen van het oorspronkelijke probleem en pakt dit aan. 

Herken je dit: 

 • Terugkerende blessures
 • Klachten bij langduriger sporten
 • Een klein pijntje dat steeds heftiger wordt of telkens terugkeren?
 • Achteruitgang van prestaties

Als jij dit herkent, dan is chiropractie wellicht de oplossing voor jou. Je kunt nu tijdelijk een gratis afspraak maken voor een check (intake).

Maak een afspraak

Gratis sportcheck in Den Bosch

Omdat chiropractie nog lang niet bij iedereen bekend is, bieden wij in de week van 17 t/m 23 april de mogelijkheid om uw klachten en/of blessures vrijblijvend met één van onze chiropractoren te bespreken tijdens een gratis sportcheck. Na een gesprek en houding- en bewegingsanalyse kan de chiropractor bepalen of behandeling voor jou zinvol is of niet. 

Wil je een gratis sportcheck? 

Blijf niet langer rondlopen met klachten en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis sportscreen met een van onze chiropractoren. Dit kan telefonisch of via het onderstaande contactformulier. We helpen je graag.

Maak een afspraak voor een gratis sporterscheck bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch

  Welke dag(en) heeft uw voorkeur?
  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

  Heeft u een voorkeur voor het dagdeel?

  Er wordt met u contact opgenomen om op basis van uw voorkeuren een afspraak in te plannen.