Nieuwe Collega!

Chiropractor Linda Overschie komt vanaf januari 2019 het team van Chiropractie Den Bosch versterken! Zij zal op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig zijn. Het is vanaf nu mogelijk om een afspraak bij haar te maken, online of telefonisch.

 
Linda foto.png
 
 
Van jongs af aan wist ik dat ik in de gezondheidszorg wilde werken en na eigen positieve ervaringen kreeg ik interesse in chiropractie. Na een bezoek aan de universiteit in Engeland was ik verkocht. Ik vind het geweldig om telkens weer de puzzelstukjes bij elkaar te brengen om zo de onderliggende oorzaak van iemands klachten te ontdekken en vervolgens een persoonlijk en passend behandelplan samen te stellen. Ik heb de opleiding succesvol afgerond aan de AECC en ik kan niet wachten om dit enthousiaste team te versterken vanaf januari 2019!
— Linda Overschie
 
 
Posted on December 28, 2018 .

Nieuwe tarieven vanaf 1 januari 2018

shutterstock_28208377.jpg

Eerste consult: € 72,00

Vervolgconsult: € 52,00

Vervolgconsult kinderen t/m 14 jaar: € 45,00

Wanneer een patiënt langer dan 2 jaar niet bij ons in behandeling is geweest, plannen wij een dubbel consult (30 minuten) in. Het tarief bedraagt € 60,00.
Als een patiënt langer dan 5 jaar niet bij ons in behandeling is geweest, plannen wij een volledig nieuw onderzoek in (45 minuten). Het tarief bedraagt € 72,00.

Posted on December 11, 2017 .

Vergoeding 2018

Het wordt al weer bijna tijd om uw zorgverzekeraar voor 2018 te kiezen. Zorgverzekeraars bepalen zelf wat zij wijzigen in de aanvullende verzekeringen. 

De vergoeding voor chiropractie verschilt behoorlijk per verzekeraar en zelfs per aanvullend pakket. De onderstaande website zet jaarlijks voor u alle vergoedingen op een rijtje.

http://www.chiropractievergoeding.nl/2018

Posted on December 1, 2017 .

Rugscreeningsweek!

shutterstock_168472259.jpg

In de week van 23 t/m 27 oktober kunt u bij ons een gratis en vrijblijvende rugscreening inplannen. Wij willen u graag kennis laten maken met chiropractie, dé behandelwijze die rug- en nekproblemen krachtig aanpakt.

Wat kunt u verwachten?

U krijgt een kort gesprek met de chiropractor, met daaropvolgend een korte houdings- en bewegings-analyse. Op basis hiervan zult u van de chiropractor tips en adviezen krijgen over hoe om te gaan met uw klachten en of chiropractie iets voor u kan betekenen. 

Heeft u interesse?

Om lange wachttijden te voorkomen plannen we de rugscreening graag voor u in. Belt u naar de praktijk van uw keuze voor het maken van een afspraak.

Wie bezoekt een chiropractor?

Chiropractie is er voor jong en oud. Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen specifieke klachten en aangepaste behandeling. Onze chiropractoren behandelen patiënten met o.a. rugklachten, nekpijn, ischias, whiplash of een hernia.

Posted on October 21, 2017 .

Afsluiting Harendonkweg

Vanaf maandag 9 oktober tot en met vrijdag 10 november is de Harendockweg afgesloten vanwege asfaltwerkzaamheden.
Voor iedereen die vanaf de A2 naar de praktijk komt, is het handiger om door te rijden naar de A59 en de afslag Maaspoort te nemen.

IMG_0208.PNG
Posted on October 10, 2017 .