Afscheidsreceptie

Beste heer/mevrouw, 
u bent momenteel of in de afgelopen jaren bij ons in de praktijk onder behandeling geweest. Daarom willen wij u graag over het volgende informeren. 

Na 22 jaar met heel veel plezier en voldoening werkzaam te zijn geweest als chiropractor en mede-eigenaar van Chiropractie Den Bosch, heeft Nicoline Lambers besloten haar carrière een andere wending te geven en zich te richten op het onderwijs aan chiropractie studenten. Zij wil alle patiënten heel hartelijk bedanken voor het in haar gestelde vertrouwen. 

Per 1 februari 2014 zullen Antoine Helsen en zijn partner Kaye Davies samen met Monique van der Marck de praktijk voortzetten. 


Veel patiënten hebben Antoine al leren kennen. Hij werkt sinds september 2009 in onze praktijk als chiropractor. Kaye werkt sinds september 2009 als chiropractor in Bavel. Monique is als mede-eigenaar en chiropractor werkzaam in de praktijk sinds de start in 1992. Alle drie kijken zij er naar uit hun enthousiasme, kundigheid en ervaring in te zetten om u zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn. 

Wij nodigen u graag uit voor de afscheidsreceptie van Nicoline Lambers op vrijdag 31 januari 2014 van 16.00 -18.30 uur in de Stalzaal van restaurant D’n Boerderij, Herven 52, 5232 NJ Den Bosch, waarbij ook gelegenheid is om kennis te maken met Antoine Helsen, Kaye Davies en Monique van der Marck. 


Routebeschrijving Restaurant D’n Boerderij 

A2 vanuit de richting Waalwijk, Utrecht, Tilburg en Nijmegen

  • neem op de A2 afslag nr. 20 (Rosmalen/de Herven)
  • sla bij de verkeerslichten linksaf (naar ‘s-Hertogenbosch/Centrum)
  • vervolg de Bruistensingel en sla linksaf, direct na het Total benzinestation (aan uw linkerzijde)
  • na ± 100 m slaat u rechtsaf (oranje fietspad) en ziet u rechts D’n Boerderij
Posted on January 15, 2014 .