Verbouwing

Vrijdag 11 juli hebben wij de laatste patiënten in onze praktijk gezien. Zaterdagochtend zag het er al zo uit! De verbouwing is nu echt begonnen. De komende vier weken wordt onze praktijk  volledig gerenoveerd om een moderne en eigentijdse praktijk te creëren met een geheel nieuwe uitstraling. 

Onze dienstverlening gaat echter door! Collega's aan de Boschweg 155 in Schijndel hebben hun praktijk aan ons beschikbaar gesteld, zodat wij u kunnen blijven behandelen. Mocht u in de periode van de verbouwing een afspraak hebben, zullen wij u een routebeschrijving toesturen. Wij zijn gewoon op alle dagen open en bereikbaar op ons eigen nummer: 073-6440323. 

Wij zullen u op de hoogte houden van de vooruitgang van de verbouwing via deze website en ook onze Facebook pagina.

Vanaf maandag 11 augustus zijn wij weer aanwezig op onze vertrouwde locatie op de Maaspoort. Zijn er vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Wij kijken er naar uit om u vanaf 11 augustus in onze 'nieuwe' praktijk te ontvangen. 

Posted on July 13, 2014 .