Workshops draagdoeken en babytaal - 26 september

Samen met Rachel van Hechte Band en Angelique van Zonnegroet Kraamzorg hebben wij een leuke, leerzame dag georganiseerd op 26 september bij Chiropractie Den Bosch. Er worden verschillende workshops gegeven voor aanstaande en jonge ouders over draagdoeken en babytaal! 

Tussen 13:00 en 14:00 mag je vrijblijvend inlopen om vragen te stellen aan Rachel, Angelique en onze twee chiropractoren die gespecialiseerd zijn in het behandelen van zwangere vrouwen en baby's. 

Lees verder voor meer informatie en om in te schrijven voor de workshops:

Draagdoek workshops

Basis-workshop “Dragen voor je plezier”

Maak op een leuke manier kennis met dragen! In deze workshop krijg je heel veel informatie: de voordelen van dragen, hechting met je kindje, ergonomie, veiligheid, en hoe je de juiste draagdoek kiest voor jou en je baby. Wij zullen de vier typen draagdoeken en draagzakken bespreken en bekijken, en oefenen met je eigen drager of een oefendoek zodat je weet hoe het moet zitten zodat het veilig en comfortabel is voor jou en jouw baby. Deze workshop is ook zeer geschikt als je zwanger bent.  

Tijd: 15:00 - 17:30
Kosten: €30pp, €45 met zijn tweeën.
Website: www.hechteband.nl

Beginnen met rugdragen:

In deze workshop leer je rugdragen met een draagzak en met een geweven wikkeldoek. Na afloop heb jij je kindje minimaal twee keer op je rug ‘geslingerd’, en heb je het vertrouwen om thuis verder aan de slag te kunnen. De knoop die we aanleren is over het algemeen de ‘ruck sack’. 

Tijd: 9:30 - 12:30
Kosten: €35pp, €55 met zijn tweeën.
Website: www.hechteband.nl

Dunstan Babytaal Cursus - Deel 1*

Alle pasgeboren baby’s maken 5 reflexgeluiden om hun behoeften aan te geven. Een geluidje voor honger, vermoeidheid, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak.

Wil je deze vijf geluidjes leren herkennen, daar naar kunnen handelen en genieten van jouw blije baby - kom dan samen met je partner naar de cursus Dunstan Babytaal. Er worden ook tips gegeven over wat je kan doen om je baby te helpen bij een vastzittend boertje of darmkrampjes. Dan weet je precies wat je kan doen als je kindje begint te huilen. Dat geeft rust en zelfvertrouwen. Dat is een fijne start samen!

Tijd: 11:00 - 12:30
Kosten: €55 per stel (inclusief DVD en deel 2, wordt op maandag 12 oktober om 20:00 gegeven)
Website: www.zonnegroet-kraamzorg.nl http://www.babytaal.nl/

Posted on August 28, 2015 .