Rugscreeningsweek!

shutterstock_168472259.jpg

In de week van 23 t/m 27 oktober kunt u bij ons een gratis en vrijblijvende rugscreening inplannen. Wij willen u graag kennis laten maken met chiropractie, dé behandelwijze die rug- en nekproblemen krachtig aanpakt.

Wat kunt u verwachten?

U krijgt een kort gesprek met de chiropractor, met daaropvolgend een korte houdings- en bewegings-analyse. Op basis hiervan zult u van de chiropractor tips en adviezen krijgen over hoe om te gaan met uw klachten en of chiropractie iets voor u kan betekenen. 

Heeft u interesse?

Om lange wachttijden te voorkomen plannen we de rugscreening graag voor u in. Belt u naar de praktijk van uw keuze voor het maken van een afspraak.

Wie bezoekt een chiropractor?

Chiropractie is er voor jong en oud. Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen specifieke klachten en aangepaste behandeling. Onze chiropractoren behandelen patiënten met o.a. rugklachten, nekpijn, ischias, whiplash of een hernia.

Posted on October 21, 2017 .