Nieuwe Collega!

Chiropractor Linda Overschie komt vanaf januari 2019 het team van Chiropractie Den Bosch versterken! Zij zal op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig zijn. Het is vanaf nu mogelijk om een afspraak bij haar te maken, online of telefonisch.

 
Linda foto.png
 
 
Van jongs af aan wist ik dat ik in de gezondheidszorg wilde werken en na eigen positieve ervaringen kreeg ik interesse in chiropractie. Na een bezoek aan de universiteit in Engeland was ik verkocht. Ik vind het geweldig om telkens weer de puzzelstukjes bij elkaar te brengen om zo de onderliggende oorzaak van iemands klachten te ontdekken en vervolgens een persoonlijk en passend behandelplan samen te stellen. Ik heb de opleiding succesvol afgerond aan de AECC en ik kan niet wachten om dit enthousiaste team te versterken vanaf januari 2019!
— Linda Overschie
 
 
Posted on December 28, 2018 .