Afscheid Kaye en Antoine

 
 

Beste patiënten,

Na jaren met veel plezier een deel van Chiropractie Den Bosch te hebben mogen uitmaken, hebben wij besloten dat het voor ons tijd is om aan een nieuw hoofdstuk van ons leven te beginnen. 

Sinds de komst van onze dochter twee jaar geleden hebben wij gemerkt dat de afstand naar onze families in Engeland en België meteen een stuk groter leek en willen wij nu toch wat dichter in de buurt bij hen zijn. Onze keuze is hierbij uiteindelijk op Engeland gevallen. Deze zomer gaan wij daar een nieuw avontuur tegemoet!

Na deze beslissing genomen te hebben zijn wij op zoek gegaan naar waardige vervanging. Onze keuze is gevallen op onze vriend en collega Menno Segers. Hij heeft in het verleden samengewerkt met zowel Kaye als Antoine en de manier van werken sluit daarom goed op elkaar aan. Monique van der Marck en Menno werken nu ook al een paar jaar samen voor de Stichting Chiropractie Nederland, waar zij samen waken over de kwaliteit van chiropractie in heel Nederland. Naast Menno zal ook Els Claassen de praktijk komen versterken. Zij zullen zich binnenkort op onze website en onze Facebookpagina voorstellen, hou deze dus in de gaten. 

Antoine: “Ik ben tien jaar geleden bij de praktijk begonnen en ben mijn collega’s en alle patiënten heel erg dankbaar voor alle mooie momenten en goede herinneringen de afgelopen jaren. Ik heb erg genoten van mijn tijd hier en ga de praktijk, de mensen en de stad missen. De jaren zijn voorbij gevlogen en ik ben dankbaar dat ik mij in die tijd heb kunnen ontwikkelen als chiropractor, maar ook als persoon.”

Kaye: “Na 10 jaar in Nederland te hebben gewoond is het met een heel dubbel gevoel dat ik weer naar mijn geboorteland vertrek. Ik heb enorm genoten van ons tijd hier en zal er altijd met veel plezier op terug kijken. Vijf jaar geleden ben ik bij Chiropractie Den Bosch begonnen, een praktijk die nu al 27 jaar een goede naam draagt. Ik ben trots op onze bijdrage aan deze mooie praktijk en erg dankbaar aan alle patiënten en collega's voor het fijne werksfeer die ik de laatste jaren heb mogen ervaren.”

Per 1 juli staan onze nieuwe collega's Menno Segers en Els Claassen samen met onze huidige collega’s Monique van der Marck en Linda Overschie klaar om jullie in onze plaats verder te helpen. Dat deze kundige en vertrouwde collega’s de praktijk van ons over kunnen nemen geeft ons een gerust gevoel dat wij de praktijk in goede handen achterlaten.

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons de afgelopen jaren en wensen je het allerbeste toe. 

Met vriendelijke groet,

Kaye Davies en Antoine Helsen

Kaye is momenteel met zwangerschapsverlof en Antoine zal nog op de praktijk werkzaam zijn t/m eind juni. Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen, neem dan contact op met onze assistentes via tel. 073 - 644 03 23. 


Posted on June 1, 2019 .