Rugscreeningsweek!

shutterstock_168472259.jpg

In de week van 23 t/m 27 oktober kunt u bij ons een gratis en vrijblijvende rugscreening inplannen. Wij willen u graag kennis laten maken met chiropractie, dé behandelwijze die rug- en nekproblemen krachtig aanpakt.

Wat kunt u verwachten?

U krijgt een kort gesprek met de chiropractor, met daaropvolgend een korte houdings- en bewegings-analyse. Op basis hiervan zult u van de chiropractor tips en adviezen krijgen over hoe om te gaan met uw klachten en of chiropractie iets voor u kan betekenen. 

Heeft u interesse?

Om lange wachttijden te voorkomen plannen we de rugscreening graag voor u in. Belt u naar de praktijk van uw keuze voor het maken van een afspraak.

Wie bezoekt een chiropractor?

Chiropractie is er voor jong en oud. Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen specifieke klachten en aangepaste behandeling. Onze chiropractoren behandelen patiënten met o.a. rugklachten, nekpijn, ischias, whiplash of een hernia.

Posted on October 21, 2017 .

Afsluiting Harendonkweg

Vanaf maandag 9 oktober tot en met vrijdag 10 november is de Harendockweg afgesloten vanwege asfaltwerkzaamheden.
Voor iedereen die vanaf de A2 naar de praktijk komt, is het handiger om door te rijden naar de A59 en de afslag Maaspoort te nemen.

IMG_0208.PNG
Posted on October 10, 2017 .

Afscheid Manu Pinkster, Welkom terug Kaye Davies

Donderdag 14 september is de laatste dag dat Manu Pinkster ons team versterkt. Wij willen haar graag bedanken voor haar enorme inzet tijdens het zwangerschapsverlof van Kaye Davies. We hebben enorm plezierig met Manu samengewerkt.

Kaye Davies zal haar werkzaamheden weer starten op maandag 18 september, maar zal gaan werken op de volgende dagen:                                                                                             maandagmiddag, dinsdagochtend, donderdagmiddag en -avond

Posted on September 16, 2017 .

Aangepaste Openingstijden

Antoine Helsen is met vakantie vanaf maandag 4 september tot en met dinsdag 12 september. In deze periode zullen wij op woensdag 6 september alleen telefonisch bereikbaar zijn. De andere dagen zal Monique aanwezig zijn op haar reguliere werkdagen en Manu Pinkster zal er donderdag 7 september zijn.

 

Posted on September 4, 2017 .