Skip to content
Podotherapeut Kevin Christen

Samenwerking met Voetcentrum Wender

Graag wil mij voorstellen, ik ben Kevin Christen, podotherapeut bij Voetcentrum Wender. Vanaf 1 oktober werk ik samen met Rugzorg Chiropractie Den Bosch. Op de vrijdagen ben ik aanwezig voor de oplossing van uw voetproblemen.

Wanneer ga ik naar een podotherapeut?

Podotherapeuten zijn de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten vormen de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. U bent bij mij aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik bied specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

Waarom podotherapie bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch?

Podotherapie kan ondersteunend werken voor chiropractie, aangezien bekken- rug- of zelfs nekklachten vanuit een verkeerde stand van de voet kunnen ontstaan en in stand gehouden worden. Door de samenwerking van Voetencentrum Wender en Rugzorg Chiropractie Den Bosch zijn de lijntjes kort en kan er gericht een oplossing voor uw specifieke klachten gevonden worden.

Wanneer bezoekt u een podotherapeut?

Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende klachten die de podotherapeut behandelt:

  • Pijn in de hiel
  • Pijn in de achillespees
  • Pijn onder de voet
  • Pijn in de knie, rug of heup
  • Eelt en likdoorns
  • Vermoeide voeten of benen

Herkent u één van deze klachtenbeelden? Dan is het raadzaam om een podotherapeut te raadplegen. Pijn in uw voeten of benen kan een reden zijn om een afspraak te maken bij de podotherapeut.

Kijk voor meer informatie op de website van Voetencentrum Wender of neem contact op door te bellen naar 088 – 454 77 00.