Het Team 

Chiropractoren

Als kind wist ik al dat ik iets in de gezondheidzorg wilde doen. Na de middelbare school wilde ik geneeskunde gaan studeren en was het mijn droom om huisarts te worden. Omdat er een kans was om niet ingeloot te worden, kwamen mijn ouders met de studie Chiropractie als alternatief. Voor ik het wist was ik hieraan begonnen en heb ik een geweldige en bijzondere tijd in Engeland meegemaakt, waar de opleiding was en nu nog is. In 1991 ben ik afgestudeerd en in 1992 samen met Nicoline Lambers de praktijk begonnen. Nog steeds geeft het werk veel voldoening en zijn er genoeg uitdagingen in bij- en nascholing om het vak boeiend te houden. Na de geboorte van mijn 3 kinderen is mijn interesse versterkt in de behandeling van zwangere vrouwen en kinderen. Met heel veel plezier ben ik mij daar verder in gaan verdiepen.
— Monique van der Marck
Monique.jpg
antoine.JPG
Als kind ben ik goed geholpen door een chiropractor. Omdat ik graag met mensen in contact ben en ik graag mensen wil helpen, heb ik na mijn middelbare school gekozen om chiropractie te studeren. Nadat ik in 2009 mijn studie heb afgerond in Bournemouth, UK, ben ik in Den Bosch komen wonen en werken. Het menselijk lichaam fascineert mij en ik ben heel geïnteresseerd in het functioneel bewegen ervan. In mijn vrije tijd doe ik graag aan tennissen, hardlopen en fietsen.
— Antoine Helsen
Ik ben in 2009 naar Nederland verhuisd nadat ik mijn studie in Engeland (mijn vaderland) heb afgerond. Sindsdien heb ik enorm genoten van mijn werk als chiropractor, vooral omdat ik een hele diverse groep patiënten heb mogen behandelen. Ik behandel patiënten van alle leeftijden en levenswijzen met plezier, maar heb mij de laatste jaren extra verdiept in de behandeling van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen.
— Kaye Davies
Kaye.jpg
Linda Overschie
Van jongs af aan wist ik dat ik in de gezondheidszorg wilde werken en na eigen positieve ervaringen kreeg ik interesse in chiropractie. Na een bezoek aan de universiteit in Engeland was ik verkocht. Ik vind het geweldig om telkens weer de puzzelstukjes bij elkaar te brengen om zo de onderliggende oorzaak van iemands klachten te ontdekken en vervolgens een persoonlijk en passend behandelplan samen te stellen. Ik heb de opleiding succesvol afgerond aan de AECC en ik kan niet wachten om dit enthousiaste team te versterken vanaf januari 2019!
— Linda Overschie