Het Team 

Onze chiropractoren

Als kind wist ik al dat ik iets in de gezondheidzorg wilde doen. Na de middelbare school wilde ik geneeskunde gaan studeren en was het mijn droom om huisarts te worden. Omdat er een kans was om niet ingeloot te worden, kwamen mijn ouders met de studie Chiropractie als alternatief. Voor ik het wist was ik hieraan begonnen en heb ik een geweldige en bijzondere tijd in Engeland meegemaakt. In 1991 ben ik afgestudeerd en in 1992 de praktijk begonnen. Nog steeds geeft het werk veel voldoening en zijn er genoeg uitdagingen in bij- en nascholing om het vak boeiend te houden. Na de geboorte van mijn 3 kinderen is mijn interesse versterkt in de behandeling van zwangere vrouwen en kinderen. Met heel veel plezier ben ik mij daar verder in gaan verdiepen.
— Monique van der Marck
MM_0857LR.jpeg
foto menno.jpeg
Doordat ik zelf ooit met lage rugklachten bij een chiropractor terecht ben gekomen, heb ik direct interesse gekregen in dit mooie vak. De mogelijkheid om iemand direct verlichting van pijnklachten te kunnen bieden zonder medicatie sprak me erg aan. In 2010 ben ik afgestudeerd met eervolle vermelding aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, England.
Tijdens mijn studie is mijn interesse in het functioneren van het bewegingsapparaat verder uitgebreid door extra seminars en cursussen te volgen op het gebied van de extremiteiten (ledematen).
In 2010 heb ik daardoor de aanvullende titel Certified Chiropractic Extremity Practitioner behaald en ben hiermee de enige in Nederland. Door deze technieken heb ik de mogelijkheid om met name sporters erg effectief te behandelen. Daarnaast gebruik ik dry-needling om klachten in de spieren doeltreffend te kunnen behandelen.
In 2014 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Den Bosch Zuid en vanaf 2019 werk ik samen met Chiropractie Den Bosch op de Maaspoort.
— Menno Segers
Van jongs af aan wist ik dat ik in de gezondheidszorg wilde werken en na eigen positieve ervaringen kreeg ik interesse in chiropractie. Na een bezoek aan de universiteit in Engeland was ik verkocht. Ik vind het geweldig om telkens weer de puzzelstukjes bij elkaar te brengen om zo de onderliggende oorzaak van iemands klachten te ontdekken en vervolgens een persoonlijk en passend behandelplan samen te stellen. Na het succesvol afronden van de opleiding aan het Anglo European College of Chiropractic (AECC) ben ik sinds januari 2019 onderdeel van dit enthousiaste team.
— Linda Overschie
FLF_4087LR.jpg
EC_0874LR.jpeg
Biologie, natuur en de werking van het menselijk lichaam heeft mij altijd geïnteresseerd. Na mijn middelbare school ben ik daarom chiropractie gaan studeren in Engeland aan het AECC in Bournemouth.
Ik ben nog een paar jaar gebleven om er met veel plezier te wonen en te werken. In 2015 ben ik toch terug gegaan naar ‘mijn roots’ in Brabant en heb ik gewerkt in een chiropractie praktijk in Tiel. Ik werk graag met de patiënt samen om de oorzaak van de klachten te vinden. Het menselijk lichaam blijft me fascineren en het is elke weer een uitdaging om tot de beste, goede en duurzame oplossing kunnen komen.
Na er een tijdje tussenuit geweest te zijn om te reizen door Azië, vind ik het heerlijk om weer aan de slag te gaan.
— Els Claassen
Na de middelbare school in Gent te hebben afgerond ben ik chiropractie gaan studeren in Engeland. Hoewel ik heel graag naar België terug zou gaan, kwam ik een super leuke job in Den Bosch tegen.
— Héloïse Debaene
helo.jpg

Onze assistentes

Charissa Ostendorf
Foto Charissa.JPG
Marion Sterks
foto  Marion.JPG
Bettina Hermse
Foto Bettina (3).jpg