Skip to content

Samenwerking met Ki2Move

Algemeen- en Psychosomatisch fysiotherapeut
Kiki Coppelmans

Sinds 1 juni 2015 werk ik samen met Rugzorg Chiropractie Den Bosch en ben aanwezig op de woensdagen.

Fysiotherapeute Kiki Koppelmans van KI2Move

Veel lichamelijke klachten blijven bestaan door stress.

Deze klachten kun je prima verhelpen middels psychosomatische fysiotherapie.

Elk mens ondervindt spanning, stress en tegenslag in zijn leven. Soms is dat oké, want enige spanning is gezond om goed te functioneren: het stimuleert en houdt levendig. Te intensieve of te lang aanhoudende spanning verstoort de balans die bepaalt of je lekker in je vel zit. Wanneer spanningen en stress je leven (onnodig) negatief beïnvloeden dan is psychosomatische fysiotherapie vaak een enorme opluchting. Lichamelijke en mentale ontspanning, rust, overzicht en weer zicht krijgen op wat jij leuk en belangrijk vindt, vormt daarbij de basis in het behandeltraject.

Het behandeltraject bestaat uit:

  • Leren omgaan met stressvolle situaties d.m.v. Motivational Interviewing en NLP
  • Adem- en bewegingsoefeningen om meer inzicht te krijgen in je eigen functioneren
  • Ontspanning dmv ontspannings- en haptonomische massage, mindfulness en visualisaties

Uitgangspunt is en blijft omgaan met stress en (op tijd) ontspannen zodat ongezonde stress geen kans krijgt. Dat past simpelweg niet in het gelukkige leven dat je verdient.

Wil je nog meer weten zoals de tarieven en vergoeding raadpleeg dan mijn website of mail naar info@ki2move.nl. Contact opnemen via telefoon kan ook op 06-42252777.

Ik ben ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie, register Algemeen Practicus en register Psychosomatisch fysiotherapeut