Tarieven en Vergoedingen

Eerste consult: € 72,00

Vervolgconsult: € 52,00

Vervolgconsult kinderen t/m 14 jaar: € 45,00

Wanneer een patiënt langer dan 2 jaar niet bij ons in behandeling is geweest, plannen wij een dubbel consult (30 minuten) in. Het tarief bedraagt € 60,00.


Als een patiënt langer dan 5 jaar niet bij ons in behandeling is geweest, plannen wij een volledig nieuw onderzoek in (45 minuten). Het tarief bedraagt € 72,00.

 

Afzeggen van een afspraak

Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u dit uiterlijk een dag van tevoren vóór 17.00 uur telefonisch te melden. Afspraken voor maandag kunt u in het weekend, uitsluitend via het antwoordapparaat, tot uiterlijk maandagmorgen 08.00 uur kosteloos annuleren. In alle andere gevallen zijn wij helaas genoodzaakt voor een niet nagekomen en/of niet tijdig afgezegd vervolgconsult € 35,00 bij u in rekening te brengen en het volledige bedrag voor de andere consulten. Afzeggen per e-mail is niet mogelijk. Wij willen graag iedereen kunnen helpen. Het is heel vervelend als wij een plaats voor u reserveren, waar iemand anders graag gebruik van zou kunnen maken.

 

Vergoeding zorgverzekeraar

De meeste verzekeringsmaatschappijen hebben chiropractie opgenomen in het aanvullende pakket. Het eigen risico wordt hierbij niet opgebruikt. De vergoedingen kunnen onderling sterk verschillen. Een verwijzing van de huisarts is meestal niet nodig. Het is verstandig u vooraf te laten informeren door uw verzekeringsmaatschappij. Via de volgende link kunt u uw eigen verzekering bekijken en vergelijken: 

http://www.chiropractievergoeding.nl