Skip to content

Chiropractor Els Claassen

Master of Chiropractic (MChiro)
Doctor of Chiropractic (DC)

Chiropractor Els Claassen is gespecialiseerd in

Hoofdpijn
Duizeligheid
Sporters en sportblessures
Dry-needling

Waarom chiropractie?

Biologie en de werking van het menselijk lichaam hebben mij altijd al geïnteresseerd. Hierdoor ben ik chiropractie gaan studeren in Engeland, aan het AECC in Bournemouth, waar ik in 2013 ben afgestudeerd. Na de opleiding ben ik niet direct teruggegaan naar Nederland, maar heb ik nog een paar jaar in Cambridge (Engeland) gewerkt. Uiteindelijk ben ik in 2015 weer teruggekeerd naar mijn ‘roots’ in Brabant om hier het vak chiropractie uit te oefenen.

Bijscholing chiropractie behandeltechnieken

Ik laat mij regelmatig bijscholen om mij verder te verdiepen in verschillende chiropractische onderzoeks- en behandeltechnieken. Dit doe ik om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen met rug- en nekklachten, sportblessures of preventie van klachten. Ook ben ik zeer geïnteresseerd in de functionele neurologie. Hierdoor kan ik mensen met bijvoorbeeld hoofdpijn of duizeligheidsklachten nog beter helpen.

Vrijetijdsbesteding

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden aan de klimwand of op het volleybalveld. Wanneer het mogelijk is, ga ik graag hiken in de bergen. Zo ben ik in 2017 de Kilimanjaro opgeklommen.

Aanwezigheid bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch

Ik ben op maandag en woensdag aanwezig bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch, locatie Maaspoort. Op Dinsdag en vrijdag ben ik aanwezig bij bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch, locatie Zuid.

Chiropractor Els Claassen
Maak een afspraak met mij

Bekijk alle chiropractoren van Rugzorg Chiropractie Den Bosch