Skip to content

Chiropractor Jim Zeelen

Master of Science (MSc)
Doctor of Chiropractic (DC)

Chiropractor Jim Zeelen is gespecialiseerd in

Klachten tijdens en na de zwangerschap
Kinderen en baby’s
Hernia
Dry-needling
McGill Method

Waarom chiropractie?

Ik ben geboren en getogen in het Noord-Limburgse Sevenum. Mijn interesse in het vak chiropractie komt voort uit de uiteenlopende klachten die behandeld kunnen worden door een chiropractor. Daarnaast spreekt de persoonlijke zorg en de ‘hands-on’ aanpak van chiropractie mij aan.

Studie chiropractie

Na het behalen van mijn VWO vertrok ik naar Engeland voor de studie chiropractie. In 2018 behaalde ik met lof mijn Masters of Science (MSc) in chiropractie aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) van de Universiteit van Bournemouth, Engeland.

Specialisatie behandeling baby’s, kinderen en zwangere vrouwen

Na het afronden van mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Hiervoor heb ik verschillende cursussen en bijscholingen gevolgd in binnen-, en buitenland. Daarnaast heb ik ook cursussen gevolgd in dry needling, waardoor ik beschik over een effectieve aanpak voor problematiek in de (stijve) spieren. Verder ben ik bekwaam met de McGill Method van prof. Stuart McGill, een wetenschapper op het gebied van lage rugklachten en hernia’s. Hiermee kan ik passend advies geven hoe om te gaan met rugklachten in het dagelijks leven en te zorgen dat deze klachten minder snel of niet terugkomen.

Vrijetijdsbesteding

Ik besteed graag tijd aan mijn familie en vrienden. Muziek is mijn passie. Ik speel al jaren gitaar. Ook ben ik regelmatig bij de boulderhal te vinden. Ik zorg graag voor andere mensen en zal zoeken naar de best passende aanpak voor u en uw klachten.

Aanwezigheid bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch

Ik ben werkzaam op locatie Zuid op maandag en donderdag. Vanaf januari 2024 kan u bij mij ook terecht op dinsdag en vrijdag op locatie Maaspoort.

Chiropractor Jim Zeelen

Wat zeggen patiënten over Jim?

Review Jim Zeelen - Rugzorg Chiropractie Den Bosch
Review Jim Zeelen - Rugzorg Chiropractie Den Bosch
Review Jim Zeelen - Rugzorg Chiropractie Den Bosch

Bekijk alle chiropractoren van Rugzorg Chiropractie Den Bosch