Skip to content

Chiropractor Linda Overschie

Master of Science (MSc)
Doctor of Chiropractic (DC)

Chiropractor Linda Overschie is gespecialiseerd in

Klachten tijdens en na de zwangerschap
Kinderen en baby’s
Klachten in armen en benen
Sporters en sportblessures

Waarom chiropractie?

Van jongs af aan wist ik dat ik in de gezondheidszorg wilde werken. Na eigen positieve ervaringen met chiropractie, kreeg ik zelf ook interesse in het vak. Na een bezoek aan de universiteit was ik verkocht en ben uiteindelijk afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) te Bournemouth. Ik vind het geweldig om telkens weer de puzzelstukjes bij elkaar te brengen om zo de onderliggende oorzaak van iemands klachten te ontdekken en vervolgens een persoonlijk en passend behandelplan samen te stellen.

Chiropractie specialisaties

Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Ook heb ik tijdens mijn studie samengewerkt met verloskundigen in een multidisciplinaire borstvoedingskliniek.

Daarnaast heb ik vanuit mijn liefde voor sport, grote interesse in het behandelen van sportgerelateerde klachten en blessures.

Vrijetijdsbesteding

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met vrienden en familie, in de natuur en doe ik graag aan hardlopen, boulderen en HIIT-training (High Intensity Interval Training).

Aanwezigheid bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch

Door ziekte ben ik helaas voorlopig niet aanwezig.

Chiropractor Linda Overschie
Maak een afspraak met mij

Bekijk alle chiropractoren van Rugzorg Chiropractie Den Bosch