Skip to content

Chiropractor Menno Segers

Master of Chiropractic (MChiro)
Doctor of Chiropractic (DC)
Certified Chiropractic Extremitiy Practitioner (CCEP)

Chiropractor Menno Segers is gespecialiseerd in

Klachten in armen en benen
Sporters en sportblessures
Dry-needling

Waarom chiropractie?

Mijn interesse in chiropractie is gewekt, toen ik zelf ooit met lage rugklachten bij een chiropractor onder behandeling kwam. De mogelijkheid om direct pijnklachten te verminderen, zonder medicatie, sprak mij enorm aan. In 2010 ben ik met een eervolle vermelding afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk.

Studie chiropractie

Tijdens mijn chiropractie studie heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan ledematen, zoals klachten in de armen en benen en met name chronische sportblessures.
In 2010 heb ik de aanvullende titel Certified Chiropractic Extremity Practitioner behaald. Ik ben daarmee de enige in Nederland!

Totstandkoming van Rugzorg Chiropractie Den Bosch

In 2014 ben ik mijn eigen praktijk Segers Chiropractie gestart in Den Bosch, nu locatie Zuid. Om mijn steentje bij te dragen aan chiropractie in Nederland, heb ik mij ingezet voor Stichting Chiropractie Nederland (SCN) waar ik voorzitter ben geweest van de visitatiecommissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor de bewaking en bevordering van de kwaliteit van chiropractische zorg van alle leden. Hier heb ik mijn compagnon Monique van der Marck leren kennen. Door de emigratie van de oud-partners van Monique, is de fusie van Segers Chiropractie en Chiropractie Den Bosch ontstaan. In 2019 ben ik mede-eigenaar geworden van Chiropractie Den Bosch en per 2021 is de samenwerking verder bezegeld door de fusie van de twee praktijken.

Vrijetijdsbesteding

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en aan de sporten Crossfit en hardlopen. Wanneer ik tijd over heb rijd en sleutel ik graag in mijn hobby auto.

Aanwezigheid bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch

Ik ben op maandag, dinsdagochtend en vrijdagmiddag aanwezig bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch, locatie Zuid. Op dinsdagmiddag, donderdag en vrijdagochtend kunt u bij mij terecht op locatie Maaspoort.

Maak een afspraak met mij

Bekijk alle chiropractoren van Rugzorg Chiropractie Den Bosch