Skip to content
Uitleen kussen Zentix

Samen werking tussen Rugzorg Chiropractie Den Bosch en Zentix

We zien veel mensen die met nekklachten wakker worden. Een goed kussen kan hier een groot verschil in maken. Het kan soms wel heel moeilijk zijn om het juiste kussen te vinden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een leverancier die verschillende en betaalbare kussens aanbied. Deze hebben we gevonden, namelijk het bedrijf Zentix.

Waarom lenen?

Het lenen van Zentix-kussens bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch biedt patiënten de mogelijkheid om gedurende een periode van maximaal 2 weken een kussen uit te proberen. En te kijken of deze voldoet aan hun individuele slaapvoorkeuren en behoeften. Hiermee stimuleren wij patiënten om thuis te profiteren van optimale slaapomstandigheden. Dit draagt bij in het herstel en het voorkomen van nek- en schouderklachten. Ook is een goede nachtrust essentieel om uitgerust op te staan.

Voordelen

Je kunt een kussen in je eigen bed uitproberen en dus in je eigen omgeving testen of het geleende kussen voor jou bijdraagt in het herstel en of je met minder pijn en stijfheid wakker wordt. Tevens zal je ervaren wat dit doet moet je slaap en dat je beter uitgerust opstaat. Merk je geen verschil, dan is dit kussen niet voor jou.
Gelukkig hebben we 4 verschillende kussens om te proberen! Er zit vast wel een kussen voor jou bij.

Stap in de wereld van ultiem slaapcomfort met de unieke samenwerking tussen Zentix en Rugzorg Chiropractie Den Bosch.

Op de beide locaties is het mogelijk een kussen te lenen en uit te proberen. Wanneer het kussen bevalt, kun je deze bij Zentix zelf bestellen met een code die je op de praktijk krijgt. Dit is wel alleen mogelijk wanneer je bij ons onder behandeling bent.

Vraag jouw chiropractor of dit iets voor jou kan zijn en welk kussen geschikt is in jouw situatie en bij jouw klachten.

Lees hier de blog van Zentix over onze samenwerking.