Skip to content
Drukwerk

Samenwerking met
Voetencentrum Wender

Podotherapeut Kevin Christen

Per 1 oktober 2021 werk ik samen met Rugzorg Chiropractie Den Bosch en ben aanwezig op de vrijdagen.

Podotherapeut Kevin Christen

Zere voeten? Bij onze podotherapeut bent u aan het juiste adres

Podotherapeuten zijn de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten vormen de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. Bij onze podotherapeuten bent u aan het juiste adres voor de oplossing van uw voetproblemen en alles wat daarmee te maken heeft. We bieden specialistische voetzorg aan iedereen, waaronder mensen met diabetes of reuma, kinderen en sporters.

Podotherapie bij Rugzorg Chiropractie Den Bosch

Podotherapie kan ondersteunend werken voor chiropractie, aangezien bekken- rug- of zelfs nekklachten vanuit een verkeerde stand van de voet kunnen ontstaan en in stand gehouden worden. Door de samenwerking van Voetencentrum Wender en Rugzorg Chiropractie Den Bosch zijn de lijntjes kort en kan er gericht een oplossing voor uw specifieke klachten gevonden worden. 

Wanneer bezoekt u de podotherapeut in Den Bosch?

Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende klachten die de podotherapeut behandelt. Herkent u een van deze klachtenbeelden? Dan is het raadzaam om een podotherapeut te raadplegen. Pijn in uw voeten of benen is altijd een reden om een afspraak te maken bij de podotherapeut. Veelvoorkomende voetproblemen zijn:

  • Pijn in de hiel
  • Pijn in de achillespees
  • Pijn onder de voet
  • Pijn in de knie, rug of heup
  • Eelt en likdoorns
  • Vermoeide voeten of benen

Kijk voor meer informatie op de website van Voetencentrum Wender of neem contact op door te bellen naar 088 – 454 77 00.