Skip to content

Waarom Rugzorg Chiropractie Den Bosch?

Met zes chiropractoren biedt Rugzorg Chiropractie Den Bosch een oplossing voor iedereen met wervelkolom gerelateerde klachten. Van baby tot hoogbejaard, van recreatief sporter tot topatleet. 

Onze chiropractoren zijn universitair geschoolde experts op het gebied van rugklachten, nek-  en andere klachten met een oorsprong in de wervelkolom, het zenuwstelsel en de spieren en gewrichten. Maar zij hebben ook ieder hun eigen interesses en delen hun kennis en expertise met elkaar. Op deze manier houden zij elkaar scherp en is iedereen op de hoogte van de verschillende behandeltechnieken. U wordt door de chiropractor behandeld die beschikt over de meeste kennis van uw lichamelijke klacht. Professionaliteit staat hierbij voorop.

Visie van Rugzorg Chiropractie Den Bosch

Wij geloven in de optimale zorg en maken daarom gebruik van de expertise van andere zorgspecialisten. Indien nodig overleggen we, werken we samen met en/of verwijzen we naar andere behandelaars. Denk hierbij aan een huisarts, fysiotherapeuten, podotherapeuten of andere therapeuten om zo tot een effectieve en duurzame oplossing te komen.

Al onze chiropractoren zijn geregistreerd bij het kwaliteitsregister van Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en weet u dat uw chiropractie consulten (deels) vergoed worden door de zorgverzekering.

Leer de chiropractoren van Rugzorg Chiropractie Den Bosch kennen